Din data er i trygge hænder hos os​​​

Vesthimmerlands Begravelse persondatapolitik:​

​Brug af cookies​

På vores hjemmeside gøres der brug af ”cookies”. En cookie er en lille tekstl, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone, iPad eller hvad du ellers anvender, når du besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer mv. og samle information om din adfærd på nettet, herunder hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser, samt sikre at den fungerer rent teknisk. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten. En cookie er en passiv l og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites.

Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler dine personoplysninger, som du frivilligt afgiver på vores hjemmeside, eller som du under et personligt møde giver dit samtykke til, vi må indsamle.

Hvornår sker indsamlingen

Når du besøger www.vesthimmerlandsbegravelse.dk, vil du altid blive informeret forud for indsamlingen af dine personoplysninger. Du bestemmer selv, om du vil afgive dine personoplysninger. Brug af tjenester på vores hjemmeside, såsom bestilling af møde eller anmodning om, at vi kontakter dig, forudsætter dog, at du afgiver visse

personlige oplysninger – på samme måde som hvis du tilmelder dig et arrangement eller lignende.

Hvilke oplysninger indsamles

De personoplysninger, vi indsamler vil som oftest være dit navn, din e-mailadresse, din adresse og eventuelt dit cprnummer.

Til hvilke formål indsamles oplysningerne

Vi indsamler dine personoplysninger for at kunne anmode om begravelse/bisættelse, ansøge om begravelseshjælp samt foretage øvrige aftalte dispositioner på dine vegne hos relevante leverandører og samarbejdspartnere. 

Videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger bliver videregivet til bedemandens administrationssystem, myndigheder samt eventuelle andre samarbejdspartnere (andre kan være blomster-handler, stenhuggeri, avis vedr. dødsannoncer olign.), som er relevante for behandlingen og gennemførslen af begravelsen/ bisættelsen. Vesthimmerlands Begravelse hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af emails med reklameindhold medmindre du har anmodet herom og accepteret dette. 

Behandling hos tredjepart

Vi kan vælge at benytte databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, backup, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive overladt til tredjeparter, kontrolleret af os til at behandle dine personoplysninger på forretningens vegne. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specikke formål, som oplysningerne er indsamlet til. 

Vi forpligter disse databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondata-loven. 

Lagring af Personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt, til opfyldelse af de formål, til hvilke de er indsamlet. Beskyttelse af dine personoplysninger Vi bestræber os bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine person-oplysninger. Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå. 

Indsigtsret

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du kan rette henvendelse til os ved at skrive til vores email adresse. Rettelse eller sletning af dine personoplysninger Hvis du ønsker, at vi skal rette eller slette personoplysninger, som vi har indsamlet om dig, eller ikke ønsker at modtage ere meddelelser fra os, kan du rette henvendelse til vores email adresse eller kontakte os på anden vis eks. telefonisk eller personligt. 

Regelsæt

De regler der gælder for vores behandling af dine personoplysninger ndes nedenfor.

Persondataloven www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=201319


Download som PDF

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trak. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

Cookies er små tekstler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. 

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. 

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. 

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. 

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.​

Tryghed i en svær tid​

"Som familie følte vi os set, hørt og forstået i vores svære tid, da vores far i en alt for tidlig alder blev taget fra os. Ditte viste stort overblik og ro. Det var en stor trøst at vide, der var styr på alt, og vi blev stillet de helt rigtige spørgsmål, så vi kunne tage de beslutninger, der skulle til”

Jesper , Gøttrup

Hvad koster en bedemand?

Vores priser afhænger af, hvilken form for afsked der ønskes, og hvad der er af særlige ønsker. 

Du kan finde en række eksempler på, hvor meget en henholdsvis begravelse eller bisættelse kan koste hos os ved at klikke her.

Skriv til os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Ved anvendelse af kontaktformularen accepterer du vores privatlivspolitik

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er en del af

2

Besøg vores afdeling i ​Farsø

1

Du er altid velkommen til at kontakte os​

Vesthimmerlands Begravelse

CVR​:  39505584

Nørrehedevej 5, 9620 Aalestrup

Klik her for rutevejledning